Kommer igång igen!

Det har hänt väldigt mycket sen sist jag skrev här, jag har hunnit ta studenten, flyttat hästen och jobbar vidare med jobbet osv. Domino har även hunnit vara skadad inte bara en utan två ggr.
 
Nämligen så att han blev jätte rädd när vi red på banan för x antal månader sen, då han hoppade åt sidan och sedan rusade iväg, när jag sen fick stopp på honom så var han jätte halt direkt på höger fram. Han fick stå i en vecka eftersom vi antog att det var en stukning efter att han kastat sig, efter en vecka haltade han inte och vi satte igång honom som vanligt och allt gick super fram till en månad efter då han började halta igen, då kontaktade vi en veterinär som röntgade honom och kollade, visade sig att han hade en blödning på gaffelbandet, han fick stå två veckor och sedan skrittas i tre veckor, nu när jag äntligen fått igång honom på riktigt sen förra månaden och hoppade för första gången på två månader vilket gick otroligt bra och han tyckte det var super roligt så möts jag dagen efter en häst som blöder ifrån bakbenet, och detta mycket, får panik, tar in honom och undersöker, han har blivit sparkad av sin hagkompis rakt på bakhasen och har ett djupt långt sår över.. benet var jätte svullet men han haltade ingenting dock var han stel och det beror på svullnaden, vi rengjorde fick stopp på blödningen och la på en skyddande salva för insekter osv. svullnaden la sig efter några dagar och såret har läkt fint, dock har han fått ett ganska kraftigt överben precis vid hasen, vilket dock inte skulle påverka honom enligt veterinären och har inte sett något tecken på det heller.
 
Det är ju även så att dom ändrat regler så jag nu får tävla min lilla älsklingskille två år till, vilket jag är väldigt lycklig över, då vi inte hade ett toppen år förra året. Senaste gången jag tävlade honom var i Mars på en tävling i Varberg, den vann vi, så det var en bra början på detta året, nu har vi båda haft lite otur med skador osv så har inte tävlat något mer men nu äntligen är vi på rätta spår igen och tror att han är lika taggad som jag att komma ut på tävlingsbanorna igen:)
 

RSS 2.0